Om oss

Vi är en slimmad organisation som arbetar med konsultationer, konstruktion, tillverkning och försäljning av system och produkter med fokus på miljöskydd. Ett av våra större projekt var att bygga upp Unisorb Miljöteknik som blev ett begrepp inom svensk industri. Detta projekt ledde vi i 18 år tills det såldes och fick ny ägarstruktur.

Före denna period var vårt arbete i huvudsak fokuserat på internationella samarbetspartners, ex Hercules i USA med flera.

Miljöteknik på djupet

Vi har en mycket lång erfarenhet från nonwovenindustrin och tillverkning av avancerade material för bl.a. filtrering av vätskor. Denna kunskap kombinerar vi med våra erfarenheter inom exempelvis oljedetektering och oljeavskiljning. Sammantaget ger det oss en bred bas inom vattenrening. Vi har i flera år representerat GE Water and Process technologies och deras Leakwise system för oljedetektering, vårt avtal som deras distributör är förlängt på ytterligare tre år.

Teknisk support och produktionskapacitet

Att möta ett stort förtroende för vårt kunnande och vår service är av central betydelse för oss. Vårt mål har alltid varit att medverka i en marknadsanpassad utveckling. Vi innehar ett stort antal patent som dagligen används. Vi deltar aktivt i teknisk utveckling inom skiftande områden och hjälper kunder i olika utvecklingsprojekt.

Ett globalt nätverk

Enpetech anlitas bl.a. som inköpskonsult och vi har en lång tradition av internationella affärer. Vi har blivit välrenommerade och representerar företag i många länder. Under årens lopp har vi byggt upp ett omfattande nätverk.

Vi är medlemmar i

sellihca

 

Skriv ut